Gyakori kérdések

Mennyi idő a szállítás?🚚

Bankkártyás fizetés esetén 2-3 munkanap.😍 Utánvétes fizetés esetén ez 5-10 munkanapra nő.

Csomagjainkat a GLS Hungary szállítja.

Mennyi a szállítási költség? 💸

Bankkártyás fizetés esetén 1490 Ft, utánvét esetén 1890 Ft.

Szállítatok külföldre is?🌎

Igen. Magyarországon kívül, még Romániába és Szlovákiába szállítunk. A szállítási idő ilyen esetekben nőhet.  A szállítás díja attól függ, hogy csomagpontba, vagy házhoz kéred a csomagot. A szállítási adatok megadásával láthatod az árakat.

Mit tudok csinálni, ha nem tetszik a termék és vissza szeretném küldeni? ✨

A termék átvételétől számított 14 napon belül jelezheted elállási szándékodat, a badwitchfashion@gmail.com-on, és mi visszautaljuk neked a fizetett összeget. Ilyen esetben a terméket az eredeti csomagolásban kell visszaküldened, minden tartozékkal együtt az alábbi címre:

1089, Budapest, Diószegi Sámuel utca 36/A, 48-as csengő

A szállítás költsége ilyenkor téged illet.

Mit tudok csinálni, ha nem megfelelő a termék mérete?👕

A termék átvételétől számított 14 napon belül jelezheted igényedet a cserére a badwitchfashion@gmail.com-on, és mi kicseréljük a jó méretre. Ilyen esetben a ’rossz’ terméket az eredeti csomagolásban kell visszaküldened, minden tartozékkal együtt az alábbi címre:

1089, Budapest, Diószegi Sámuel utca 36/A, 48-as csengő

A terméket saját költségre kell visszaküldened, az új termék kiszállításának költségét pedig szintén állnod kell.

Mivel rengetegféle terméket árulunk, és minden egyes darab a vásárló igénye alapján készül, nagy veszteség számunkra, ha ki kell cserélni egy terméket.

Hogy elkerüljük a mérethibából fakadó problémákat, minden egyes termék alatt feltűntettük a pontos centiket, ezáltal szuper egyszerűvé téve számodra a méretválasztást. Mérd le egy már meglévő pólódat/ pulóveredet, és az alapján kalkulálj! 😉